20160619_115222_crop

Генерално Собрание на ОЖМ-Ш 19. Јуни 2016 Локарно

Поради големите активности во почетокот на оваа година ГС на ОЖМ-Ш се одржа на 19 Јуни 2016 год. во прекрасното место Локарно. Нашата долготодишна членка Родна Јакимова ни организираше првокласна локација во Ristorante Panorama, 6600 Locarno. Имавме чест да поздравиме 42 членки кои учествуваа во прекрасното дружење на нашата организација. Во пријатна атмосфера уживавме во вкусниот ручек кој ни  беше приреден! Управниот одбор останува во иста постава како и претходната година. Фотографиите од Локарно можете да ѓи погледнете на нашата Facebook страна. (www.facebook.com/Organizacija-na-zenite-od-Makedonija-vo-Svajcarija-464500676943116/photos)

Напишете коментар