Добредојдовте на нашата нова Website

Почитувани,

Ве поздравуаме на нашата нова официјална веб страна! Тука ќе ги објавуваме на кратко нашите новости, извештаи и најави. Додатни информации и фотографии ќе бидат публицирани на нашата официјална Facebook страна: www.facebook.com/Organizacija-na-zenite-od-Makedonija-vo-Svajcarija

Напишете коментар