Генерално Собрание 2018

Во Недела, 29.04.2018 со почеток во 10:30 часот ќе се одржи Генералното Собрание ОЖМ-Ш во:

Gasthaus zum Rebstock Pizzeria Argovia

Hauptstrasse 54, 5070 Frick

www.rebstockfrick.ch